Koppelen van The Tooth aan je device

The Tooth_wit (final_6)The Tooth werkt met elk apparaat wat bluetooth 2.1 ondersteunt. Eigenlijk is dat elke moderne telefoon, tablet of laptop! Je hoeft je dus geen zorgen te maken of The Tooth wel werkt met jouw device.

Koppelen

Het koppelen van The Tooth is eenmalig. Daarna verbind hij automatisch met je apparaat. Als voorbeeld hebben we hier de stappen opgeschreven om te koppelen aan een iPad, maar het principe is eigenlijk overal hetzelfde.

Stap 1 – Zet The Tooth aan in pair modus

Zet The Tooth aan, hij zal dan knipperen. Dit betekent dat hij beschikbaar is om gekoppeld te worden. Als je The Tooth al eerder aan een andere tablet hebt gekoppeld, dan moet je even de pair knop (de knop met rode ring) ingedrukt houden.

Stap 2 – Selecteer The Tooth op je iPad

Ga naar Instellingen > Bluetooth en kijk bij andere apparaten of The Tooth beschikbaar is. Belangrijk, The Tooth maakt gebruik van de Adafruit EZ-Key en is open hardware, daarom is de naam van het apparaat dat je moet koppelen: “Adafruit EZ-Key xxx”. Deze selecteer je.

Klaar!

Vervolgens zal The Tooth even snel knipperen en daarna langzaam knipperen. Dit betekent dat je verbinding hebt en dat je aan de slag kan. Enjoy!

 

Nu bestellen